fredag, juli 17, 2009

Ursäkta röran, vi bygger om! - Får det vara en sittplats?


Det går inte en dag utan att något händer nu. Stolarna - eller åtminstone en del av dem - dök upp redan i fredags. Visar sig nu att det saknas en del stolar och vissa specialfästen till de två löstagbara handikapplatserna. Mindre lustigt. Men samtidigt så kommer en extra man på tisdag nästa vecka för att montera rubbet... Dessutom visar det sig att en liten miss i gradängen minskar antalet platser på sista raden, samtidigt som den nya platskartan med fel antal platser redan är skickat till leverantören av kassaprogrammet.

Skarpögda noterar att surroundhögtalarna redan är monterade i salong 2. Och stamkunder noterar att visst är det de gamla surroundhögtalarna från salong 1. Här inne är de mycket mera dimensionerade för sin uppgift än de var i stora salongen. Dessutom är de allihopa monterade så att alla tolv ger ett bra och heltäckande ljudfält. Ursprungligen var det bara ritat kabelrör för fyra högtalare på väggarna, men det blev ändrat rätt fort.


Likt små monoliter från 2001 i månkratern reser de sig från golvet.


Slutligen en bild på hur stolstyget ser ut. Svart med blått mönster. Matchar salongsväggarna perfekt. Det här kommer bli riktigt snyggt.

Inga kommentarer: