söndag, mars 25, 2007

If you can't Standee ads, you'd better stay ot of the foyer...

Förutom trailers och affischer finns ytterligare ett sätt att göra reklam för en film på en biograf, nämligen med ofta ganska utrymmeskrävande och iögonfallande standees. Det finns ofta ingen hejd på kreativiteten (och därmed heller inte byggtiden).

Så här är det senaste mästerverket jag byggde ihop härom kvällen. I byggbeskrivningen stod att det rekommenderades att vara två personer för jobbet. Och det stämde rätt bra det där, för att bygga den själv var verkligen ingen dans på rosor. Började strax efter 19:30 med att gå igenom att alla delar var med i kartongen, sedan fortsätta med att förvika alla vikbara delar.

Inte förrän närmare 01:00 kunde jag gå hem, och då med en hel del mindre skärsår på händerna, och helt slut i fingrarna av allt vikande och meckande med skruvar och muttrar. För att inte tala om hur många gånger jag var tvungen att tvätta händerna. Men resultatet är ganska imponerande. Drygt 2,5 meter hög och nästan lika bred, och givetvis extremt strategiskt placerad i foajén.

Inga kommentarer: