lördag, mars 03, 2007

Förbannade idioter!

Just nu har jag kopia 040 av Underbara älskade i mitt maskinrum. En efterfrågad titel, och folk var i alla fall tårögda efter gårdagens föreställning. Det var inte jag, utan jag var - och fortfarande är - ganska så förbannad.

I dessa tidevarv då det klagas öronen av oss som jobbar på bio då bilden, ljudet och/eller upplevelsen suger jämfört med vad folk har hemma så vill jag absolut leverera filmer i hög och fin kvalitet, varje gång.

Men det är fullständigt omöjligt när jag får in en kopia där någon komplett idiot har fått köra den tidigare. I detta fall har samtliga akter körts så slarvigt att halva bilden är repig med diagonala slagrepor. Dessutom har det vid ett annat tillfälle uppstått tre(!) längsgående repor genom hela kopian från start till slut. Lägg därtill smuts som damm och olja så är den lilla katastrofen ett faktum. Den enda förmildrande omständigheten är att reporna inte är av grov karaktär utan svaga svarta, dock syns de och irriterar när de hela tiden ligger där och dansar fram och tillbaka över bilden.

Min avslutande kommentar på filmskaderapporten som distributören får på måndag summerar exakt vad jag tycker om det här:
Ytterst tveksamt om man ens kan ta fullt biljettpris med den här kopian.

Inga kommentarer: