tisdag, april 19, 2011

Rivstart

Jahapp, så har man lyckats starta en film utan att nollställa non-rewinden i salong 2. Hjärnsläpp också...

Saken är den att det blir stressigt som bara den emellanåt, så också idag när Rango är slut 18:30 vilket innebär städa snabbt, kasta sig till maskin för att snabbt lägga på nästa film. Samtidigt har jag filmstart av Water for Elephants 18:45 med reklamstart 18:39 och det är precis jag hinner öppna till att reklamen är igång, och då är Hur många lingon finns det i världen bara laddat till hälften, vilket jag fortsätter med 18:50, inför starten 19:00. Och så har det varit sedan början av påsklovet. Men idag så glömde jag som sagt att trycka på den lilla knappen som nollställer stolpen till startläge (dvs, full gas när projektorn drar igång).

Att ladda utan reset går bra, eftersom jag måste ställa upp mottagningsarmen i stoppläge för att kunna komma åt att ens lägga på film på B-tallriken som jag ska göra i 90% av fallen. Och då aktiveras även utmatningen från tallriken, vilket gör att jag kan ladda direkt efter att jag lagt på filmen, och sedan avsluta med att trycka på reset sist.

Vilket var vad jag glömde idag *host*.

Så där började rutsladden gå något varv kring spindeln direkt efter start och man kommer på sig själv med vad man glömt att göra, så det var bara att sitta med fingrarna och förhindra de värsta reporna genom att hålla sladden ifrån spindeln så gott det gick. Men redan efter ca 20 sekunder så var tallriken uppe i rätt starthastighet och resten av filmen fortlöpte utmärkt.

3 kommentarer:

Alexander sa...

Du visar inte Scream 4? Man kanske skulle gjort ett besök isf. :)

Alexander sa...

notifikations

Kristoffer Strömblad sa...

Jo, nu på fredag 29/4 och två veckor framåt ska jag ha en liten kopia av Skrik 4 inne.