lördag, december 26, 2009

Hoppsan, glömde du något i salongen?

Men herregud liksom...

Släppte för en timme sedan in till Luftslottet som sprängdes, fem minuter innan reklamen startade. Men ungefär två minuter efter att sagda reklam rullat igång kommer en medelålders man ut och är rätt så förbannad, och hävdar att "det här fungerar inte, jag ser inte ett skit med huvuden framför".

Givet att gradängen inte är av stadium-seating koncept men ändå. Han krävde pengarna tillbaka och så fick han också och gick sedan iväg. En stund senare kommer två kunder in som inte bokat biljetter och fick två platser som var lediga, det var inte många platser kvar så de hade tur. Totalt drog filmen 36 besökare av 39 platser.

Men ytterligare en liten stund senare kommer en dam ut och undrar om hennes man även lämnat tillbaka hennes biljett. Då visar det sig alltså att mannen lämnat tillbaka båda biljetterna, men lämnat frun kvar i salongen - som då uppenbarligen inte hade några problem och ville se filmen trots allt. Men som nu omöjliggjordes av att hennes plats blivit såld till andra. Hon struntade dock i erbjudande om annat ledig plats.

Jag vet ett hushåll i kväll som kommer ha allt annat än julefrid...

1 kommentar:

Alexander sa...

Hahaha, herregud - verkligheten överträffar fiktionen ibland. :D