söndag, december 07, 2008

Nu har man sett allt...

Minns att någon kommenterade ett inlägg på min blogg i somras, om att denne hittat häftklamrar i en startsladd. Nu har jag själv sett detta... ofog, med egna ögon.



Men herrejösses liksom...

6 kommentarer:

Ekorren sa...

Varför gör man något sånt?
För att sabotera?

Jonas sa...

Är det ett försök till ett dåligt skämt?? Aldrig sett på maken.

Uffe sa...

Hehe, det var jag som skrev om det förut. Fick filmen med häftklamrar direkt från labbet.. Superhero Movie var det för övrigt (som skulle testköras för distributionsbolaget. "det är något konstigt med den här kopian") Undrar ju hur fan dom tänker..

Kristoffer Strömblad sa...

Tror inte det är för att sabotera eller att skämta. Troligen någon på labbet som haft dålig smak i val av skarvverktyg dock. För även i mitt fall kommer skiten direkt från labbet (Vi hade i alla fall tur med vädret - men inte med kopiekvaliteten...)

Zacabeb sa...

Det är ju sanslöst...

Att praktikanter på biografer gjort det innan de skickat vidare kopior är ju inte någon nyhet, men att det sitter klammer direkt från labbet är ju inte riktigt klokt någonstans.

Bio Metropol sa...

Jag häpnar.
Jag visade detta för vår äldste maskinist som har kört film i 45 år och han har inte sett något liknande. Dock har man ju sett en mängd andra varianter på skarvmaterial