onsdag, juni 25, 2008

"Biograf utsatt för fräck stöld"

Jaha, det var ju ett snyggt sätt att sätta fart på bloggen igen efter lite (ofrivilligt) uppehåll. Med en tidningsrubrik. Som tyvärr handlar om min bio, och den är dagsfärsk.
Läs hela artikeln om ni så önskar.

Vill dock kommentera ett sakfel, vi började inte sälja biljetter förrän det stod klart att polisen inte bemödade sig ett besök på plats, och inte när polisen gett klartecken att fortsätta som det framstår i texten. Vilket i sin tur är irriterande, för igår kväll stals ett par cigarettlimpor från en butik bara ett litet stenkast från bion. Och då kom piké- och patrullbil till platsen. Möjligen är det så att butiksrån prioriteras, men det är ju märkligt att de inte ens kollar upp ett inbrott där långt mer pengar försvunnit än värdet av fyra cigarettlimpor.

Som sagt. Irriterande är bara förnamnet.

Men de som ville se Sex and the City fick givetvis göra det, allt kom igång med endast fem minuters fördröjning. Och den sista föreställningen av The Happening rullar även den felfritt.

1 kommentar:

Ekorren sa...

fan va skumt. Vi har på något sätt också blitt av med pengar, fast under arbetsskiftet. inga dagskassor eller så, men en halv lön typ.