måndag, mars 24, 2008

Det är med kliande fingrar...

...jag skriver dessa rader, och nu ska ni få höra om mina eskapader.

Undrar för övrigt vem som kom på den underbara idén att plattorna till undertaket ska vara av isolering? Skulle byta en liten spotlight som gått sönder. Givetvis så sitter lamporna som berget och just den jag skulle byta ut var jag tvungen att helt montera ut armaturen från undertaket innan jag kunde byta lampan. Det innebar direktkontakt med en hel del av denna gula plåga.

Och givetvis upptäcker man att en ny lampa innebär att den lyser mer än dubbelt så starkt som resten som suttit där i ett par år. Jaha. Vilket givetvis innebär att man tar fram stegen igen och byter rubbet. Sex lampor bytta, två andra helt urkopplade då de lyser på saker som inte bör lysas på längre.

Så nu sitter man här och kliar sig om händerna. Men snyggt blev det.

2 kommentarer:

Ekorren sa...

haha duktig du är :D
Stor biograf du jobbar på elleR?
Ni har hela 6 lampor...

Kristoffer Strömblad sa...

Nej, det är en lagom stor singelbiograf med foajé därefter. Det är rätt många lampor i taket må du tro. Dock sitter det totalt tolv stycken små 20W/12V spotlights runt om väggarna.

Hade bara planerat att byta en som var sönder, men då den nya lyser så mycket mer än de andra var det bara att fortsätta byta de i närheten. Och komma åt mer isolering och så vidare...