söndag, september 20, 2009

Förvirrat läge - Eller ursäkta, var är kassan?

Jag trodde det var en övergångsfråga, men uppenbarligen så är det rätt modernt att ha biljetter och godis i samma kassa.

Så modernt att folk fortfarande inte har lärt sig. När den gamla kassan försvann och allt flyttade ut till nya kassan i våras var det väl en sak att man fick en fråga då och då, men nu den senaste tiden har det haglat frågor, och ofta kommer kunderna så långt som till dörren till salong 1 längst in i foajén och undrar var man köper biljetterna någonstans.

Till saken hör att kassadisken numera är berikad med snygg belysning och skärmar i taket ovanför som visar dagens bioprogram och lite kioskerbjudanden. Samt att det där också finns en biljettdator ganska väl synlig. Dessutom står den precis till höger innanför ytterdörren och du kan absolut inte kan missa den.

Men icke... konceptet som SF tog till Sverige med kombinerad kassa/godis är ett som sagt lite för modernt koncept uppenbarligen... Jaja, det tar väl ett tag innan det sätter sig helt skulle jag tro.

1 kommentar:

Unknown sa...

Det kommer aldrig sluta hagla frågor kring var man köper biljetter. Royals gamla biljettkassa har varit ur bruk i snart 10 år men frågorna består.