torsdag, januari 03, 2013

Ventilera mera!

Dagens lustigaste är när den lokala revyn har genrep. Och salongen är så gott som full. Och ventilationen har stannat. Totalt. Inte en fläktjävel snurrar.

Till saken hör att en av de som spelar i revyn är även lokalpolitiker och insatt i det mesta som försigår på kommunen. Och när ämnet ventilation togs upp så var det just så att i hela kommunen är de obligatoriska ventilationskontrollerna duktigt eftersatta... Jomenvisst är det så.

För hur många gånger har vi inte klagat på vår ventilation (bion är belägen i en kommunal fastighet). Antingen fungerar den inte, eller så fungerar inte uppvärmning/nerkylning av luften, eller så är den gravt underdimensionerad, eller så är det en koldioxidgivare som är sönder eller värre - felplacerad och gör inte sitt jobb alls..., eller så är det full pelle på skiten så att dörrarna till salongerna står och vibrerar av all luft som trycks ut... men tjena!

Det enda jag har kunnat göra är att kolla vad som spökar, i det här fallet en 16A automatsäkring som löst ut. Sen är jag inte behörig mer att rota i skiten. Vill inte heller. Not my bleeping job.

Inga kommentarer: