tisdag, januari 15, 2013

Karma is a bitch

Jag har läst en del om positivt tänkande och/eller liknande teorier kring hur omgivningen reagerar på oss och vad vi sänder för "budskap". Kort sagt, what goes around, comes around; om du är positiv händer mer positivt omkring dig. Är du sur som en ättiksgurka så regnar det olägenheter som spön i backen.

Så, då kommer två kunder in på måfå och undrar vad som visas under kvällen, vilket i vårt fall bara var två filmer kvar. På vilket man då får höra att vederbörande "hatar den där salongen" (vår salong 2), och på uppmuntran att sitta längre fram eller vid sidorna för att se bättre bara snäser av kassan med att "nej, man kan absolut inte sitta nån annan stans än längst bak". Till det kommer ett frostigt "de där sittkuddarna är ju totalt värdelösa".

För det är ju fruktansvärt jobbigt om man vet med sig att man inte gillar salong 2 att kolla upp vad som visas och var, innan man stegar iväg till bion. Vår hemsida är faktiskt komplett med den informationen, samt att vi kan faktiskt svara i telefon på sådana frågor. Nej, men gnäll du till oss som absolut inte hört dessa klagomål från er gnällspikar till leda innan.

Men självklart tassar Karma omkring på bygget och klart som korvspad går vederbörande gnällspik till just den toalett där pappret råkar ha tagit slut strax innan...

Förlåt men jag finner det rätt lustigt. Så lustigt att man fick problem att hålla sig för skratt vid insläppet...

Inga kommentarer: