torsdag, oktober 21, 2010

Kyligt värre

Det finns ju en del s.k. 4D/5D biografer som har specialeffekter i form av vindmaskiner, vattensprej etc. som höjer upplevelsen av den visade ride-filmen till nya nivåer. Effektivt och ibland riktigt imponerade faktiskt.

Fast när man kör film som utspelar sig i sydliga, varma, sköna Italien i En italiensk familj på gränsen till sammanbrott - men har en ventilationsanläggning som är inställd på dokumentärfilm i Antarktis så blir det däremot betydligt mera gnäll. Med all rätt.

När utetemperaturen bara sjunker undan för undan, och enligt datorn i ventilationen så blir inluften bara uppvärmd med två grader utöver det så förstår jag att kunder går, klagar och i övrigt blir besvikna.

Men, det absolut värsta i hela situationen är att ventilationen är felanmäld sedan drygt en månad tillbaka. Just snyggt. Men är man förvånad? Inte det minsta. Vi pratar ändå om en hyresvärd som lät det gå ett år innan man pluggade avloppet ordentligt, trots ideliga påminnelser, i den toalett som blev städskrubb efter ombyggnaden. Samt fortfarande inte har åtgärdat ventilationen i maskinrummet efter jag vet inte hur många ÅR av klagomål och diskussioner.

Inga kommentarer: