fredag, oktober 15, 2010

Byracka på vift

Förra helgen skulle vi köra Marmaduke, kopian skulle dyka upp från Motala. Fast helt plötsligt fick vi istället Bright Star som egentligen skulle till Forsa, en bit från Hudiksvall. Avsändare var Motala, och vår kopia av Marmaduke var dessutom försvunnen. Lyckat.

Snabbspola en vecka och nu är vi där igen, Marmaduke-föreställningar fredag, lördag och söndag men kopian är fortfarande puts väck. Jag har förr stressat upp kopior som kommit rätt så jäkla sent, men idag har jag en absolut deadline eftersom jag har filmstart i salong 1 före salong 2 (där Marmaduke ska rulla), med två nyspolade kopior på stolpen i salong 1. Det går helt enkelt inte att hinna få upp filmen om den inte kommit 15:00.

Senaste beskedet jag fick var rätt lugnande ändå, det blir troligen ingen hund-film idag heller... Jäkla byracka...

Men det är sådant här som gör att man önskar att digitalbio var standard, jättekul för trovärdigheten att två helger på raken annonsera ut en film som vi sen inte kan köra p.g.a. strul i transporterna.

Uppdatering: Filmbolaget vet inte var kopian är, avsändaren vet inte, vi vet inte och transportören vet inte. Vet någon var filmjävlen är överhuvudtaget?

Inga kommentarer: