torsdag, juli 31, 2008

Ett, tu, tre....

...så går det åt helvete.

Det här bloggen har på sista tiden mindre handlat om att köra film, utan mer åt diverse haverier. Ocn nu så har ett till inträffat. Vår scaler bråkar, router bråkade, och nu har ta mig fan läskmaskinen också havererat. Tre gånger!

Förra veckan slutade den nämligen att fungera och luktade bränt. Det "fixades" nästan omedelbart och servicekillen hittade tre fel på den; termostaten, fläkten och någonting till som jag glömt. Men maskinen fungerade bara i tio minuter från det att den skulle fungera igen. Och han fick återkomma två dagar senare och begrep ingenting. Därtill bytte han mer saker i den och maskinen var mer eller mindre totalt servad som han utryckte det.

Snabbspola till idag. Då det åter luktar bränt och sedan säger *poff*, gnistor slår ut från maskinen och säkringen löser ut (och drar med sig kassadatorn). Just lyckat mitt i försäljningen till Kung Fu Panda.

Vilket omen. Tre elektriska saker på kort tid, och den tredje grejen går sönder inte en, utan tre gånger till råga på allt.

Tillägg: Det kom en tekniker igår 4/8 och tittade på den. Men han mer eller mindre dödföklarade maskinen när han fick höra symptomen. Så nu är en ny maskin på väg. Jippi!

1 kommentar:

Carado sa...

Hej Hej
Från en biografmaskinist till en annan...

Hälsningar Carina
från Stockholm

ps..kolla in filmen...hur kul som helst!!

http://www.youtube.com/watch?v=sD1JO0NZ-WU