måndag, maj 04, 2009

Hur man blir av med 2/3 av ljuset i salongen men ändå lyckas få till en föreställning...

Nu går det undan. När man dök upp på bion idag så var den gamla foajén totalt avspärrad och nu går man alltså in i salong 1 via den nya ingången.

Men detta ställer till det. Som ni kanske vet - eller kanske inte - så styr automatiken inget som har med ljuset i salongen att göra. Det sköts helt manuellt före, under och efter filmerna. Och nu så sitter ju alla dessa knappar och kontroller på fel sida av salongen.

Inte nog med det. Fjärrpanelen som kontrollerar projektorerna sitter också fel...

Alltså. Start av föreställning innebär att jag måste upp och passera hela maskinrummet för att nå reklamdatorn och trycka på "Run Script" vid varje föreställningsstart. Därefter måste jag dra ner ljuset via den sista ljusknapp som sitter kvar i maskinrummet, och den går bara till en viss gräns. Kan inte använda sidoljuset på väggarna eller ridåbelysningen alls längre.

För att inte tala om upptändning efter filmerna, då belysningen i taket inte tänder mjukt (har den heller aldrig gjort, det använder vi sidobelysningen till) så går det från mörkt till halvljust direkt. Not nice.

Men förhoppningsvis kan vi flytta ljusknapparna tillfälligt så fort som möjligt. Åtminstone fram tills dess att belysningen ska styras från automatiken.

Inga kommentarer: